Inspiration SKRIV UD

Nye spændende gå-hjem-arrangementer i kalenderen

af: Ulrik Blaabjerg, 09-05-2018
Foto: IDA Mechanical

Som følge af vores samarbejde med IDA Mechanical kan vi tilbyde et par nye interessante fyraftensarrangementer sidst på sommeren og til september.

23. august - Byggeriet mister store digitale gevinster

På dette fyraftensarrangement kan man få indblik i hvordan der er ny teknologi til at optimere byggeprojekterne som er klar til brug. Alligevel bremses de gyldne muligheder på vej til byggepladsen af mennesker og manglende samspil. På dette arrangement vil man derfor få indblik i de muligheder som nye teknologier kan give byggesektoren fremover. Først bliver der set på mulighederne ved de nye 3D-værktøjer og det som de kan give byggesektoren, også i tilbudsfasen og i drøftelser af løsninger over for bygherren.

Efter pausen vil man kunne høre om IT-løsninger, der kan holde øje med alt lige fra projektændringer til materialeleverancer, så byggetidsplanerne altid er opdateret. Slutteligt vil man høre om hvordan BIM-software kan reducere dine risici, styre omkostninger og optimere tidsplaner i komplekse bygge- og anlægsprojekter.

17. september - Betydningen af optimalt indeklima og tilhørende ventilationssystemer mv.

På dette gå-hjem-møde kan man høre om hvad betydningen af optimalt indeklima har på ens velvære og arbejdsindsats. Efter dette oplæg går man over til hvordan man opnår det og tilhørende ventilations- og varmeautomatik, løsninger bliver gennemgået.

19. september - Fremtidens biomassefyrede kraftværker elnetbalancering ved indfangning af CO2 fra produktionen

Den danske kraftværkssektor er i gang med en stor omstillingsproces, hvor de centrale kraftvarmeværker skal fyre med biomasse frem for fossile brændsler. I projekt GREEN har forskere fra DTU – i samarbejde med blandt andet DONG Energy, HOFOR, Vattenfall, og BWE – arbejdet med at udvikle nyt og bedre fyringsudstyr. Endvidere har Aarhus Universitet undersøgt mulighederne for at optimere landbrugets produktion af biomasse og for at genanvende aske som gødning.

Du finder en mere detaljeret beskrivelse af arrangementerne i kalenderen på hjemmesiden, hvor du også finder link til tilmelding.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.