Inspiration SKRIV UD

Temadag om bæredygtig renovering

af: Rebecca Holck Rosenberg, 24-09-2018
Kilde: Coloubox

Økonomi, miljø og sociale faktorer. Det er de tre vinkler, der indgår i bæredygtighed. Når det kommer til bæredygtig renovering, står byggebranchen over for en udfordring i at nå rundt om alle tre hjørner.

– Fx kan Industrialisering medvirke til en god økonomi, men vi skal ikke gå på kompromis med kvalitet og æstetik ligesom miljøet skal tilgodeses bl.a. ved energibesparelser, uden at det går ud over indeklima og komfort, står der på eventbeskrivelsen.

Derfor inviterer InnoByg og Teknologisk Institut til temadag om bæredygtig renovering, hvor udfordringer og muligheder på området bliver åbnet op.

Temadagen foregår på Teknologisk Institut i Århus den 28. november 2018.

Case-perspektiv på bæredygtighed

Blandt andet vil Hanne Vinkel Hansen, der er arkitekt, CEO og partner i NOVA5 Arkitekter, præsentere bæredygtig renovering gennem casen: Salling Hus.

Salling Hus er bygget i 1945 og udgør et spændende perspektiv på bæredygtig renovering.

– Murede etagehuse fra 1940-59 udfordrer især den bæredygtige renovering, men der er i de senere år udviklet flere løsninger, som giver mulighed for at bevare – eller endda optimere – æstetikken, spare energi og optimere indeklima for en fornuftig pris, skriver InnoByg og Teknologisk Institut i beskrivelsen for temadagen.

Bliv også opmærksom på den bæredygtige renoverings forskellige vinkler gennem ekspertoplæg om blandt andet farlige stoffer og indeklima, genbrugsmursten og vinduesvalg.

Tilmeld dig og læs mere her

Dato: 28. november 2018
Varighed: 9:30 - 16:00
Sted: Teknologisk Institut i Århus
Pris: Gratis

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.