Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Energidag 2019: Hvordan når vi de sidste 50 procent?

af: Rebecca Holck Rosenberg, 16-07-2019
Kilde: Colourbox

Danmark er i front på rejsen mod komme i hus med et energisystem, der er fuldt drevet af vedvarende energi.

Men hvordan kommer vejen til omstilling af de næste 50 procent til VE til at se ud frem mod 2050? Det sætter House of Energy, Energiforum Danmark og en række andre arrangører fokus på til Energidag 2019 d. 4. september i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Som medlem af Energiforum Danmark deltager du gratis på Energidagen.

På konferencen sættes der fokus på krydsfelterne. Energidagen skaber en platform, hvor der ses på muligheder for innovation, partnerskaber, finansiering og nye teknologier, der i samarbejde kan lede til fremtidens stabile, bæredygtige, fleksible og intelligente energiløsninger og -forsyning.

Du får på Energidag 2019 den nyeste viden fra energibranchen leveret direkte fra flere hovedtalere, der bringer skarp viden fra forskning og erhvervsliv, samt paneldebatter og involvering af de mange skarpe hoveder, der sidder blandt deltagerne. Du kan blandt andet høre om virtuel energilagring ved Niels Duedahl fra Norlys, tests af energiløsninger i storskala i Danmark, og EU's kommende Innovationsfond ved Thea Larsen, Formand for EUDP.

Læs mere og find det fulde program og link til tilmelding her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.