Forsyning og VE SKRIV UD

Energistyrelsen udbyder 128 mio. kr. til nye energilagringsteknologier

af: Soffi Hildebrand, 29-08-2019
Foto: Colourbox

Energistyrelsen har afsat en ny pulje på 128 mio. kr. til projekter, der demonstrerer og udvikler nye energilagringsteknologier i større skala. Der er ansøgningsfrist den 22. oktober 2019.

Én af de store udfordringer med fremtidens energisystem handler om at udnytte og indpasse den stigende mængde energi fra fx vind- og solenergi. 

Energistyrelsen udbyder en ny pulje på 128 mio. kr. med målet om at få nye lagringsteknologier frem i lyset, der kan bidrage til den grønne omstilling ved at øge fleksibiliteten mellem energiproduktion- og forbrug.

De nye projekter skal enten indeholde nye innovative teknologier eller nye kombinationer af kendte teknologier. Det forventes samtidig, at projekterne er markante og af betydelig størrelse.

Der er ansøgningsfrist den 22. oktober 2019 kl. 15:00, og Energistyrelsen forventer at offentliggøre tilsagn om tilskud medio december 2019.

Læs mere om Energilagringspuljen her.  

Kilde: Energistyrelsen 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.