Inspiration SKRIV UD

Fremtidens krav til renovering af bygninger

af: Soffi Hildebrand, 04-02-2019
Foto: Danvak

På ’Danvak Dagen 2019 – Bedre byggeri i Danmark’ kan du opnå større indsigt i fremtidens krav til renovering af bygninger. Her får du eksperternes bud på, hvordan man opnår de bedste betingelser for et godt indeklima og funktionelt byggeri, som ligeledes er energioptimeret og integreret i forsyningssystemet.

Du kan, som medlem af Energiforum Danmark, deltage billigere i konferencen. 

Danvak Dagen 2019 har blandt andet til hensigt at højne kompetenceniveauet blandt interessenter, som er involveret i byggeriet, således der i fremtiden skabes mere velfungerende byggerier. Derfor kan du høre nogle af landets førende specialister inden for byggeriet, som vil give dig den seneste viden på området.

Du kan blandt andet høre Bendt Bendtsen, medlem af Europa-Parlamentet, der vil fortælle om EU’s krav til energiforbrug og renovering i 2050 (EPBD2018), og hvilken betydning det får for byggeriet i Danmark. Læs mere om programmet her.

Tid: Den 10. april 2019 kl. 9-17:20.

Sted: IDA Huset, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.

Pris: Medlem af Danvak: 3.600 kr. Ikke-medlemmer: 4.500 kr. Som medlem af Energiforum Danmark får du 1.000 kr. i rabat, hvis du anvender rabatkoden; ’efdk’ under tilmelding.

Kilde: Danvak

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.