Politik og regler SKRIV UD

I HØRING: Lovhjemmel til de nye tilskud til energibesparelser

af: Dorte Nørregaard Larsen, 18-11-2019
Foto: Christiansborg

For at skabe lovhjemmel til de nye tilskudsordninger til energieffektivisering i industri- og serviceerhverv, samt bygninger, sættes en række ændringer af "lov om fremme af besparelser i energiforbruget" i høring. Det er hensigten med lovændringerne, at der skal kunne ydes tilskud til energieffektiviseringer i såvel procesindustri og serviceerhverv (erhvervspuljen) som i bygninger (bygningspuljen), som aftalt i energiaftalen fra 2018. Samtidig ryddes der op i de regler, der henviser til den nuværende energispareordning, der ophører med udgangen af 2020.

I samme ombæring indføres der desuden hjemmel til at kunne gøre et energimærke ugyldigt i tilfælde, hvor en berigtigelse ikke vil give et tilstrækkeligt retvisende billede.

I kan finde høringsmaterialet her.

Der er høringsfrist 6/12 og har du input til Energiforum Danmarks høringssvar hører vi gerne herom senest 29/11 - kontakt gerne sekretariatet.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.