Politik og regler SKRIV UD

I HØRING: Lovhjemmel til de nye tilskud til energibesparelser

af: Dorte Nørregaard Larsen, 18-11-2019
Foto: Christiansborg

For at skabe lovhjemmel til de nye tilskudsordninger til energieffektivisering i industri- og serviceerhverv, samt bygninger, sættes en række ændringer af "lov om fremme af besparelser i energiforbruget" i høring. Det er hensigten med lovændringerne, at der skal kunne ydes tilskud til energieffektiviseringer i såvel procesindustri og serviceerhverv (erhvervspuljen) som i bygninger (bygningspuljen), som aftalt i energiaftalen fra 2018. Samtidig ryddes der op i de regler, der henviser til den nuværende energispareordning, der ophører med udgangen af 2020.

I samme ombæring indføres der desuden hjemmel til at kunne gøre et energimærke ugyldigt i tilfælde, hvor en berigtigelse ikke vil give et tilstrækkeligt retvisende billede.

I kan finde høringsmaterialet her.

Der er høringsfrist 6/12 og har du input til Energiforum Danmarks høringssvar hører vi gerne herom senest 29/11 - kontakt gerne sekretariatet.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.