Inspiration SKRIV UD

Julegaver fra EUDP

af: Dorte Nørregaard Larsen, 03-01-2019
Foto: Colorbox

Før jul fik 46 forskningsprojekter en dejlig julegave i form af 233 mio. kr. i støtte fra EUDP-programmet.

Støtten går primært til projekter der fokuserer på fremtidens energiteknologier og dækker bredt fra robotteknologier til syntetisk ammoniak-produktion.

Formand for EUDP Thea Larsen udtaler i en pressemeddelelse:

"Det glæder mig, at vi har kunnet støtte så mange spændende og innovative projekter, der understøtter den grønne omstilling og bidrager til dansk vækst, beskæftigelse, og eksport, herunder perspektivrige projekter som bidrager til teknologisk udvikling inden for digitalisering, robotter og lagring af vedvarende energi, som er væsentlige temaer i et grønt og integreret energisystem”

Du kan læse mere om de projekter der har fået støtte her.

Næste mulighed for at søge EUDP-støtte – kom til informationsmøde

EUDP og Innovationsfonden afholder et fælles informationsmøde i Aarhus fredag den 11. januar 2019. Fokus vil være på forskning, udvikling og demonstration af energiteknologi. Kom og hør om mulighederne for at få offentlig medfinansiering til dit energiprojekt. Arrangementet er gratis.


Den næste ansøgningsrunde har deadline 1. marts 2019, hvor der udbydes 250 mio. kr. EUDP udsender indkaldelse og ansøgningsmateriale inden udgangen af 2018. EUDP forventer at indkalde til den anden ansøgningsrunde for 2019 med ansøgningsfrist den 6. september 2019.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.