Inspiration SKRIV UD

Gate 21 workshop: Sammentænkning af indeklima, vedligehold og energieffektivisering i jeres renoverings- og vedligeholdelsesprojekter?

af: Dorte Nørregaard Larsen, 10-08-2020
Foto: Energiforum Danmark

Arbejder du i en kommune og har I udfordringer med at få sammentænkt indeklima, vedligehold og energieffektivisering i jeres renoverings- og vedligeholdelsesprojekter?  Så er Gate 21s workshop "Undgå suboptimering og fasthold effekten af dine renoveringsprojekter" d. 3. september måske noget for dig.

Projektet EFFECT4buildings inviterer alle kommunale ejendomsansvarlige til workshop, hvor I får mulighed for at få nye, konkrete input og hjælp til at sammentænke indeklima, vedligehold, drift og energieffektivisering samt fastholde effekten i jeres renoverings- og vedligeholdsprojekter. Energiforum Danmarks næstformand Signe Fogtmann Sønderskov faciliterer workshoppen og vil bidrage med sine mange års erfaring som bygherrerådgiver på store energi- og renoveringsprojekter. Workshoppen tager udgangspunkt i konceptet Multi Service Contracting, der er udviklet og testet i projektet EFFECT4buildings.

Se evt. mere her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.