Inspiration SKRIV UD

Gate 21 workshop: Sammentænkning af indeklima, vedligehold og energieffektivisering i jeres renoverings- og vedligeholdelsesprojekter?

af: Dorte Nørregaard Larsen, 10-08-2020
Foto: Energiforum Danmark

Arbejder du i en kommune og har I udfordringer med at få sammentænkt indeklima, vedligehold og energieffektivisering i jeres renoverings- og vedligeholdelsesprojekter?  Så er Gate 21s workshop "Undgå suboptimering og fasthold effekten af dine renoveringsprojekter" d. 3. september måske noget for dig.

Projektet EFFECT4buildings inviterer alle kommunale ejendomsansvarlige til workshop, hvor I får mulighed for at få nye, konkrete input og hjælp til at sammentænke indeklima, vedligehold, drift og energieffektivisering samt fastholde effekten i jeres renoverings- og vedligeholdsprojekter. Energiforum Danmarks næstformand Signe Fogtmann Sønderskov faciliterer workshoppen og vil bidrage med sine mange års erfaring som bygherrerådgiver på store energi- og renoveringsprojekter. Workshoppen tager udgangspunkt i konceptet Multi Service Contracting, der er udviklet og testet i projektet EFFECT4buildings.

Se evt. mere her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.