Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Netværkskonferencen 2020 – nu i en kortere, digital og gratis version

af: Dorte Nørregaard Larsen, 13-10-2020

Netværkskonferencen 2020 aflyses og erstattes af en kortere, gratis og digital konference.

"Det er med stor beklagelse, at vi desværre må erkende, at det ikke er muligt at gennemføre Energiforum Danmarks Netværkskonference 2020", fortæller Energiforum Danmarks formand Lars Thygesen.

Vi har igennem de seneste uger drøftet mulighederne for at afvikle en konference under de gældende retningslinjer – og det vil ikke være i tråd med konferencens DNA; nemlig at udvide og pleje sit netværk.

Konferencen der skulle være afholdt d. 12/11 på Innovationsfabrikken i Kolding aflyses derfor – men erstattes i stedet af en kortere virtuel konference, hvor Energiforum Danmarks medlemmer stadig får mulighed for at lytte til og debattere med flere af indlægsholderne fra konferencen.

”Vi havde planlagt et skarpt og relevant program til Netværkskonferencen. Det skal vores medlemmer ikke snydes for” fortsætter Lars Thygesen. ”De seneste år har en central del af Netværkskonferencen været uddeling af Energiforum Danmarks Innovationspris. Det bliver også en del af den virtuelle konference, som jeg ser frem mod.”

Energiforum Danmarks sekretariatsleder Dorte Nørregaard Larsen følger op omkring fremtidsudsigterne for Energiforum Danmarks arrangementer: ”Krydsfeltet mellem den fysiske og den virtuelle konference bliver meget relevant at udforske i fremtiden. Det seneste halve år har lært os meget om nye måder at mødes på. Men har også lært os værdien af det fysiske møde. I Energiforum Danmark tager vi nu denne stafet op, og begynder at arbejde på at vores medlemmer fortsat vil møde et relevant arrangementskatalog uagtet restriktioner omkring forsamlinger, som må forventes at strække sig en rum tid endnu.”

Lars Thygesen fortæller afslutningsvist: ”Om kort tid kan vi melde ud omkring de nye rammer for den kortere og virtuelle udgave af Netværkskonferencen – men de allerede tilmeldte og øvrige interesserede skal beholde krydset i kalenderen d. 12/11 – og reserver gerne et par timer omkring frokost. I hører nærmere lige om lidt”.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.