Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Velkommen til 2020

af: Dorte Nørregaard Larsen, 02-01-2020
Foto: Colorbox

Velkommen til 2020, et år som forhåbentligt kommer til at stå i den grønne omstillings tegn. 

På de store linjer ser det lovende ud, klimaet og den grønne omstilling havde fremtrædende placeringer i både Statsministerens og Dronningens nytårstaler og i England har Prins William og Hertuginde Kate lanceret "Earthshotprize", der lige som Energiforum Danmarks Innovationspris, skal gå til personer eller organisationer, der finder på løsninger til at tackle klodens største miljømæssige udfordringer.

Der arbejdes også på højtryk i regeringens 13 klimapartnerskaber, for at komme med konkrete bud på hvordan vi kommer fra visionerne til hverdagen, og det bliver også med det tema at Energiforum Danmark skyder året i gang.

"Sådan når klimavisionen hverdagen" er temaet for Energiforum 2020, som finder sted 3-4. marts på Hotel Nyborg Strand, men allerede i januar kigger vi på hvordan noget så dagligdags som service og indregulering kan give bedre og mere bæredygtig bygningdrift - det sker på vores kursus: Få mere ud af service og indregulering d. 15/1 og 5/2.

Kalenderen byder også på:

  • Fremtidens energikilder (8/1) i Samarbejde med IDA
  • Netværksmøde i Energiledelsesnetværket (28/1)
  • Inspirationsmøde om data og energiadfærd (5/2)

Også årets trykte særnummer af bladet (som sendes ud i slutningen af uge 2) har temaet "Sådan når klimavisionen hverdagen" og du kan læse mere om efteruddannelse af driftsfolk, energifleksible bygninger, kommunernes rolle i den grønne omstilling, energiledelse og meget mere.

Vi ser frem til et år med fuld fokus på at realisere de mange visioner - VELKOMMEN til 2020 i Energiforum Danmark

 

 

 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.