Handlingstank for bygninger og bæredygtighed

Inspiration SKRIV UD

Bæredygtig byggeproces - konference d. 9-10. juni

af: Dorte Nørregaard Larsen, 20-04-2021
Foto: Colorbox

Parterne bag Building Green inviterer til spændende konference om bæredygtig byggeproces d. 9-10. juni. I deres appetizer for konferencen, skriver de bl.a.:

I Danmark er der mange kræfter, der arbejder mod mere bæredygtighed i byggeriet. Løsningerne og materialerne er der, og det er et spørgsmål om at få tingene til at ske. Ofte tales der i branchen om, at rammebetingelser står i vejen for mere bæredygtighed. Men i stedet for at sidde med hænderne i skødet og vente på at rammebetingelserne bliver ændret, hvad kan vi så gøre nu? Hvordan får vi ændret den måde, vi udbyder, projekterer, bygger og samarbejder på? Hvis vi skal have mere bæredygtighed, skal vi se bæredygtigheden som en række af nye muligheder for at tænke processen på en ny måde, inddrage de rigtige kompetencer og få bæredygtigheden med i vores byggeri i langt højere grad end i dag.

Det kan du være med til at sætte fokus på til den nye konference Bæredygtig byggeproces den 9. og 10. juni sammen med resten af byggebranchen. Her kan du blandt andet blive klogere på, hvordan du kan gribe byggeprocessen anderledes an, og hvordan vi kan bygge bæredygtigt allerede i morgen med nye metoder.

Du kan se program og tilmelding her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.