Handlingstank for bygninger og bæredygtighed

Inspiration SKRIV UD

Kommuner og ladestandere - flere muligheder på vej

af: Dorte Nørregaard Larsen, 21-12-2021
Foto: Colourbox

Det har længe været et forhindringsløb for kommunerne, hvis de ville bidrage til den grønne omstilling, ved at lave infrastruktur til opladning af elbiler. Men nu lysner det. Kommunerne og KL har presset på længe og de stramme regler, der hidtil har gjort det svært for kommunerne løsnes. Fra 2022/2023 kan kommunerne udbyde p-pladser til ladeoperatører i  konkurrenceprægede udbud, og en statslig tilskudspulje vil gøre investeringer endnu mere attraktive.

Det betyder også at de forskellige aktører på markedet begynder at byde kommunerne op til dans, bl.a. dansk e-mobiltet, som tilbyder råd, vejledning og erfaringsudveksling. Læs mere her.

Den 6. december havde Energiforum Danmark et webinar om kommuner og ladestandere, du kan kontakte sekretariatet og få materialet fra mødet.

 

Dansk e-mobilitet er brancheorganisation for danske virksomheder med kommerciel interesse i elektrificering af vejtransporten i Danmark.

 

 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.