Inspiration SKRIV UD

Build for water - 29-30. november i København

af: Dorte Nørregaard Larsen, 10-08-2022
Foto: Colourbox

De senere års ekstreme vejrhændelser viser, hvor vigtigt det er at accelerere klimatilpasningen i Danmark. Building Green lancerer derfor den nye konference Build for Water, som vil være med til at skabe handling og fremme viden om klimatilpasning blandt arkitekter, ingeniører, byplanlæggere og andre vigtige aktører i byggebranchen.

Mere vand er én af konsekvenserne ved klimaforandringer, og det stiller store krav til fremtidens arkitektur. I Danmark bliver vi presset af vand fra mange sider – grundvandet stiger, regnen kommer, havet nærmer sig fra kysterne og åer sender vand fra baglandet. Det har næppe været mere aktuelt at samles og blive klogere på mødet mellem by og vand og fremtidens arkitektur. På konferencen Build for Water får du sat fokus på klimatilpasning til mere vand i byerne.

Sæt kryds i kalenderen den 29. & 30. november 2022 og få stillet skarpt på fremtidens vandmængder, arkitekturens rolle, naturbaseret klimatilpasning og finansiering!

Læs mere her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.