Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Det gode valg d. 1/11 - Netværkskonference 2022

af: Dorte Nørregaard Larsen, 07-10-2022
Grafik: Energiforum Danmark

Tirsdag 1. november går danskerne til stemmeurnerne, men hver dag foretager vi vigtige valg med stor betydning for klimaet. Og d. 1. november kan du også vælge at komme til Netværkskonference 2022 i Roskilde, og bl.a. møde Ole Back fra Føns, som sammen med sine naboer valgte at tage klima og forsyningssikkerhed i egen hånd i et energifælleskab.

Ole vil fortælle om hvordan man i et landsbysamfund løftede den grønne omstilling og forsyningssikkerheden i fællesskab: 

"Da vi startede i 2012, fik vi at vide at vi var for små til at være interessante for et fjernvarmeprojekt, men vi fandt heldigvis vores egne løsninger, og har nu et fjernvarmeselskab som vi i fællesskab driver på frivillig arbejdskraft, og som giver grøn varme med et mix af energikilder og dermed stor forsyningssikkerhed. Jeg glæder mig til at fortælle om hvordan vi kom i mål og de bump der har været undervejs."

Du kan finde program og tilmelding til netværkskonferencen her

 

Husk at du kan brevstemme, hvis du ikke lige bor på Roskilde-kanten

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.