Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Energi- og miljøprisen 2022 – fra holdning til handling med forankring og involvering

af: Jan V. Kristensen, 03-05-2022
Foto: Karsten Plauborg, tv. Heine Knudsen og th Jonny Hansen

Årets modtager af Energi- og miljøprisen 2022 er Johnny Hansen fra Schneider Electric. Prisen gives i 2022 ikke til en modtager, der kan bryste sig af at have investeret stort i grøn omstilling eller have opfundet nye løsninger og koncepter. I stedet er der valgte en prismodtager, der ikke bare supporterer systemer og teknologier, men fokuserer på de mennesker, der bruger dem.

  • Dem, der kender Johnny, ved, at hos ham går man aldrig forgæves, hvis man har brug for et praktisk råd eller en løsning, der dur. Johnny Hansens kongstanke er, at selv ikke det bedste og mest intelligente system virker uden den rigtige forankring. Han ved, at intet system er bedre end de mennesker, der bruger dem. En holdning der gør ham til en værdsat underviser og formidler, siger formanden for Energiforum Danmark Heine Knudsen.

Prisvinderen har som underviser evnen til at fastholde mere end 100 deltagere på et webinar om step-response-kurver kl. 8 en mørk vintermorgen. Johnnys kommunikation er handlingsorienteret og adresserer en målgruppe, vi ofte glemmer: Dem der skal bruge og drive de grønne løsninger. I Energiforum Danmark bidrager prisvinderen ofte på webinarer og som underviser. Derudover er der mange, som kender og sætter pris på Johnnys corner på YouTube. Johnny er et fornemt eksempel på, hvordan vi får sat handling bag visionerne. Når Energiforum Danmark giver ham årets Energi- og miljøpris, er håbet, at prisen er med til at gøre opmærksom på den store udfordring, vi alle sammen har med forankring og involvering, når de grønne løsninger skal implementeres.

Johnny Hansen er en stolt modtager af Energi- og miljøprisen 2022.

  • Der investeres milliarder i teknologi til styring af energi i bygninger og alle komponenter er i dag intelligente og kommunikerende. Men når man køber og implementerer teknologien i sin bygning, køber man ikke samtidig viden. Viden skal bygges på efterfølgende, så man får mest mulig ud af den teknologi, man implementerer, og derfor er uddannelse et must. Det er vigtigt for mig at dele min viden omkring energioptimering samt give konkrete og praktiske råd, som kan implementeres med det samme og hjælpe i hverdagen. Jeg er derfor taknemlig for muligheden for at bidrage med min viden her i Energiforum Danmark såvel som til vores kunder og er utrolig taknemmelig for at modtage denne pris, siger Johnny Hansen.

Fakta Energi- og miljøprisen:

Hvert år uddeler Energiforum Danmark Energi- og Miljøprisen til en virksomhed, organisation eller person, der har ydet en inspirerende indsats for intelligent energiudnyttelse. Prisen bliver hvert år overrakt på Energiforum Danmarks årskonference Energiforum.

Se hvem der tidligere har modtaget prisen her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.