Inspiration SKRIV UD

KL, Energistyrelsen og Transition: Se webinar om Databaseret energiledelse i kommuner

af: Janne Roest-Madsen, 16-12-2022
Foto: Colourbox

Se webinar med konkrete anbefalinger til kommunerne til at håndtere deres klimaplaner ved brug af databaseret ledelse. Anbefalingerne er baseret på spørgeskemaer fra KL, der kortlægger 97 kommuners arbejde med databaseret energiledelse. Webinaret blev afholdt den 15. december af KL, Energistyrelsen og Transition.  

Kontorchef Vincent Rudnicki fra Energistyrelsen giver et indblik i styrelsens arbejde under den verserende energikrise, og hvordan energiledelse kan være et greb i håndteringen af energikrisen.

Projektleder Isak Dyrløv Klindt fra KL fremlægger de vigtigste indsigter fra analysen af spørgeskemaet, hvor det er tydeligt, at der er en sammenhæng mellem at have sat konkrete politiske mål og være langt med indsatsen.

Administrerende direktør Rasmus Martens Jakobsen fra Transition fortæller om, hvad der gemmer sig bag de skræddersyede anbefalinger.

KL skriver desuden, at anbefalingerne til energiledelse lander som en tidlig julegave i kommunernes postkasse inden jul.

Læs mere og se webinaret på KLs hjemmeside.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.