Inspiration SKRIV UD

Ny pulje: Realdania efterlyser løsninger, der kan fremme klimavenlig renovering

af: Pressemeddelelse fra Realdania, 01-06-2022
Foto: Colourbox

Der ligger et stort, klimamæssigt potentiale i at renovere vores bygninger frem for at rive ned og bygge nyt. Men de nye værktøjer og løsninger, som også kan gøre selve renoveringen mere klimavenlig, mangler på markedet. Derfor åbner Realdania nu for et tema-call i indsatsen Innovation til marked – særligt målrettet virksomheder, som ligger inde med fremtidens løsninger på den grønne renovering.

Hvordan kan man renovere en bygning på en måde, så det sætter mindst muligt klimaaftryk? 

Det efterlyser Realdania helt nye svar på – fra både materialeproducenter, udviklere af digitale løsninger og ikke mindst virksomheder, som har ideer til nye finansieringsmodeller. 

I et tema-call med fokus på netop klimavenlig renovering kan virksomheder og udviklere nu søge op til 1 mio. kroner, som skal gå til støtte og rådgivning med henblik på at hjælpe deres innovative ideer og løsninger det sidste stykke ud over rampen, ud på markedet og i anvendelse i konkrete byggerier. Til gavn for klimaet.  

Læs mere her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.