Inspiration SKRIV UD

Nye gode løsninger til ventilering af ældre etageboliger

af: Dorte Nørregaard Larsen, 20-05-2022
Foto: Colourbox

BUILD ved Aalborg Universitet og Danvak arrangerer i fællesskab et temamøde om gode ventilationsløsninger til ældre etageboliger. Mødet afholdes d. 8. juni på Aalborg Universitet i København.

Det er blevet lettere, billigere og mere pålideligt at måle indeklimaets kvalitet. Sensorer, net-opkobling og computere med styringsalgoritmer er med den teknologiske udvikling blevet bedre.

Måske har fordele og ulemper i valget mellem konstant indstillet balanceret mekanisk ventilation og behovstilpasset udsugningsventilation ændret sig, når ældre etageboliger skal renoveres og have bedre ventilationsforhold.

På mødet præsenterer vi foreløbige resultater fra nogle demonstrationsprojekter, hvor behovstilpasset mekanisk udsugningsventilation er realiseret. Vi hører om ændringen i Bygningsreglementet, hvor det i særlige tilfælde nu er tilladt at reducere ventilationen med 50 %, og vi diskuterer, hvordan principperne  for ventilation ved renovering af ældre etageboliger kan være fremover.

Find agenda og tilmelding her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.