SKRIV UD

WE BUILD DENMARK inviterer til arrangement om bæredygtig, energieffektiv og digital drift af bygninger

af: Janne Roest-Madsen, 07-12-2022

Har du helt styr på, hvordan du kan spare både energi og penge ved at drifte jeres bygninger endnu mere effektivt? Eller kunne det være meget rart med et par fifs fra folk, der faktisk har prøvet det?

WE BUILD DENMARK, KL, Gate 21, Dansk Erhverv og Force inviterer til en halv dag med fokus på bæredygtig, energieffektiv og digital drift af bygninger den 20. december kl. 09.00 - 13.00.

 

Dato: 20. december 2022

Tidspunkt: 09.00 - 13.00

Sted: KL-Huset, mødelokale 101-102, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Pris: gratis

Tilmeldingsfrist: 16. december 2022 

 

Læs mere og tilmeld dig gratis.

 

Program

Velkommen
Vagn Holk Lauridsen, WE BUILD DENMARK

Udvikling i efterspørgslen og forudsætninger for at kunne skalere
Morten Koed Rasmussen, Gate 21 og Søren Nørgaard Madsen, KL

Er kommunal innovation og markedsdialog vejen frem?
Camilla Føns Mortensen, FORCE Technology

Energiledelse og et par gode eksempler fra en kommune
Morten Koed Rasmussen, Høje-Taastrup Kommune

Kaffepause

Mød Ento Labs
Henrik Brink, CEO, Ento Labs

Den største barriere for energioptimering er mangel på effektiv handling. Vi skal gøre det nemt at komme i gang uden store omkostninger, og starte med de nemmeste besparelsesmuligheder. Vi skal have hele teamet med og følge op på projekterne. Ento Labs bruger eksisterende data og avancerede algoritmer til at fjerne barrieren og gøre processen skalérbar. Der er nu mere end 40 kommuner og mange andre bygningsejere på platformen, og systemet bliver hele tiden bedre med mere data og flere succesfulde besparelser.

I oplægget vil de præsentere, hvordan løsningen bruges effektivt af kommunale kunder med udgangspunkt i en række interessante cases.

 

Mød Climify
Davide Calì, CEO og Co-founder, Climify 

Climify er eksperter i at hjælpe organisationer med at kvalitetssikre deres indeklima i bygninger og lokaler. Det er en dansk virksomhed, som er udsprunget fra DTU med målsætninger om at minimere CO2-fodaftrykket, forbedre indeklimaet og luftkvaliteten hos organisationer rundt om i landet.

Kort fortalt har de udviklet en markedsførende løsning, som gør det simpelt at visualisere, forudsige og kontrollere indeklimaet i en organisation. Vi bruger IoT, real-time data og de nyeste AI-algoritmer til at hjælpe organisationer med at opretholde produktiviteten, komfort og helbredet hos brugerne af deres lokaler.

 

Mød Remoni
Prædiktiv varmeoptimering – Et nyt koncept som skaber kraftige reduktioner i varmeforbruget i kommunale ejendomme.

Remoni kan med deres teknologi køre løsningen så effektivt, at de har mulighed for at tage etableringsomkostningerne og samtidig garantere kommunerne besparelser.

 

Mød Seluxit
Daniel Lux, CEO og Founder, Seluxit

Seluxit præsenterer et “intelligent energy mangagement og automatiseringssystem”, som giver kunderne overblik over, hvor og hvornår energi bliver brugt samt muligheden til at undgå spild og bruge energien, når den er billigst.

Deres system kan tilpasses meget let ved hjælp af integrationer til blandt andet kalendere, vejrtjenester, el-priser og smart home-systemer. Og deres no-code automatiseringsløsning gør systemet fleksibel, kraftfuld og samtidig omkostningseffektiv.

 

Mød IBM
Trygve Skjøtskift, Associate Partner for Environment, Energy & Utilities, IBM Consulting & Anders Lyngtorp, chef for Energi og Teknik i Københavns Kommune, Københavns Ejendomme & Indkøb, Energi & Teknik

Hvordan kan vi bruge offentlige bygninger som virtuelle batterier? Flex Platformen kan omdanne offentlige bygninger til virtuelle batterier, som kan anvendes til at balancere vores sol- og vindproduktion og dermed skabe større forsyningssikkerhed, når vinden ikke blæser.

I oplægget vil de gennemgå fleksibilitetsmarkedet, løsningen og de økonomiske gevinster.

 

Læs mere og tilmeld dig gratis

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.