Klima og ressourcer SKRIV UD

Building Green: Konference om biobaserede byggematerialer

af: Building Green, 14-04-2023
Foto: Building Green

Byggebranchen står overfor en kæmpe udfordring i at skulle nedbringe byggeriets klimaaftryk betragteligt inden for en meget kort periode, og det kan ikke lade sig gøre ved ”business as usual”. Derfor bliver branchen nødt til at tænke alternativt og kigge sig omkring efter materialer, som kan hjælpe med at nå bæredygtighedsmålene.

Building Green afholder konference om biobaserede byggematerialer den 23. - 24. august.

Biobaserede materialers evne til at optage og lagre CO2 gør dem til en oplagt del af løsningen. Materialerne findes og kan bruges allerede i dag, men der er stadig udfordringer særligt omkring brandsikkerhed, viden og produktion, som besværliggør omstillingen i den skala der skal til, hvis branchen rigtigt skal rykke på den grønne dagsorden.

Disse udfordringer får du sat under lup på konferencen Biobaserede Byggematerialer, hvor Building Green har inviteret et stærkt program fyldt med de fremmeste og mest vidende eksperter på området. De vil igennem casestudies, præsentationer og debatter, præsentere dig for gode råd, ny viden, inspirerende erfaringer. Derudover får du også forslag til, hvordan du kan være med til at løse de udfordringer, omstillingen stiller branchen overfor, og hvordan du udnytter det store potentiale, der er i at bruge biobaserede byggematerialer.

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.