Inspiration SKRIV UD

Arrangement: Hvordan får vi tempo på udbygningen af elnettet, så vi når Danmarks klimamål i 2030?

af: Dorte Nørregaard Larsen, 14-02-2023
Foto: Colourbox

Green Power Denmark, Rambøll og Energinet inviterer til konference, om hvordan vi får sat tempo på udbygningen af elnettet, så vi kan håndtere de store mængder grøn energi, der skal til for at nå vores klimamål i 2030.

Beregninger fra Energistyrelsen viser, at vi om syv år skal bruge og producere 155 pct. mere elektricitet til den grønne omstilling af vores samfund. Det kræver et moderniseret og udbygget elnet, som vi ikke har i dag. Hvordan får vi udbygget elnettet i tide og på forkant med behovet, så vi når vores klimamål i 2030?

Det er afsættet for denne konference, hvor vi gennem to paneldebatter med aktører på tværs af energisektorens værdikæde sætter fokus på, hvilke knaster der skal løses, og hvordan de fælles løsninger ser ud.

Konferencen er målrettet repræsentanter fra energibranchen, herunder netselskaber, industrien og producenter af og investorer i vedvarende energi og anlæg.

Se program og tilmelding her.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.