SKRIV UD

Danmarks største teknologievent stiller skarpt på elektrificering

af: Pressemeddelelse fra Green Power Denmark, 01-09-2023
Foto: Colourbox

Green Power Denmark er ny samarbejdspartner for Danmarks største teknologievent, Technomania, der arrangeres af ingeniørforeningen IDA. Det betyder, at man i år kan se frem til et program med højaktuelle temaer fra energiens verden.

– Elektrificeringen med vedvarende energi åbner for gigantiske vækstpotentialer for den danske industri, der arbejder for at fastholde en førerposition inden for udvikling af grøn energiteknologi. Grøn omstilling betyder noget for alle virksomheder i hele industrien, og derfor er det et oplagt tema, når industrien samles på Technomania, siger Anders Dalegaard, afdelingschef for medlemmer og events i Green Power Denmark.

Danmark er midt i en markant forandring af energisystemet, som skal levere grønnere, billigere og mere sikker energi. Hele vores energiforbrug skal direkte eller indirekte elektrificeres, og vi skal samtidig skabe en hurtig og sikker omstilling til vedvarende energikilder.

– For at vi når vores klimamål, er der behov for et fortsat stort fokus på teknologisk udvikling og innovation. Vi glæder os til at bidrage med inspiration og til at samle industrien om aktuelle emner inden for bl.a. fleksibelt energiforbrug og fremtidens grønne brændstoffer, siger Anders Dalegaard.

Technomania henvender sig til alle aktører uanset hvor i industrien, man har sin forretning. Eventet er en oplagt mulighed for netværk, hvad enten man ønsker at udforske forretningsmulighederne inden for den grønne sektor, få seneste nyt om elektrificering af sin virksomhed eller er nysgerrig på de teknologier, der er under fremmarch.

– Vi dykker ned i udviklingen af Power-to-X og nogle af verdens første energiøer. Vi skal tale om løsninger, der kan fremme elektrificering af industrien og den tunge transport. Man kan glæde sig til et ambitiøst program med indlæg fra flere førende virksomheder fra den danske energiindustri, fortæller Anders Dalegaard

På udstillingsgulvet kan man opleve alt fra vindmøllevinger til fremtidens eldrevne lastbiler og digitale tvillinger. Det sker med bidrag fra en række eventpartnere, heriblandt Ørsted, elnetselskabet N1, Hitachi Energy og DTU Vind & Energisystemer.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.