Inspiration SKRIV UD

Inspiration til energi- og klimaarbejdet

af: Dorte Nørregaard Larsen, 11-08-2023
Foto: Colourbox

Trænger du til inspiration til energi- og klimaindsatsen, så er det ikke kun her i netværket at du kan få inspiration. Energispring i København har mange inspirerende eksempler og gratis værktøjer.

På deres hjemmeside kan du fx. finde små enkle redskaber til vandbesparelser, indeklimatjek og guide til service-aftaler. Se deres viden og værktøjer her.

Husk at vi Energiforum Danmark altid gerne dele gode tips og videnskanaler med hinanden, så har du et godt tip, så skriv gerne til sekretariatet.

 

Om Energispring København:

Energispring samarbejder om at reducere energiforbruget i vores bygninger. At sætte mål og følge op er vigtigt, når vi vil skabe resultater.

Vi er 47 partnere i Energispring – bygningsejere, administratorer og interesseorganisationer – og der er plads til flere.

Energisprings partnere repræsenterer 28,8 procent af den samlede bygningsmasse i Københavns Kommune svarende til 13,1 mio. kvadratmeter.

Energispring drives af medarbejdere fra Teknik- og Miljøforvaltningen, HOFOR og Københavns Ejendomme og Indkøb. Energispring har modtaget støtte fra Energistyrelsen og Grundejernes Investeringsfond.
Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.