Inspiration SKRIV UD

Nominer din kandidat til Green Power Prisen 2023

af: Janne Roest-Madsen, 10-02-2023
Foto: Green Power Denmark

Green Power Denmark har åbnet for nomineringer til Green Power Prisen 2023. Prisen skal hædre de ekstraordinære initiativer, der sætter grønne aftryk og er med til at forandre den danske energisektor. Årets tema er morgendagens grønne løsning og deadline er 1. marts 2023. 

Ny grøn pris 
Green Power Denmark er klar til at uddele en ny pris, som skal overrækkes i forbindelse Green Power Denmarks årlige topmøde. Ifølge Green Power Denmark er det vigtigt at fremhæve modige og initiativrige organisationer, virksomheder og personer, der er med til at sætte skub i den grønne omstilling.  

"I Danmark kan vi bryste os af at være et grønt foregangsland. Det skyldes blandt andet initiativrige organisationer og personer, der er gået forrest for at finde nye grønne løsninger. Dem skal vi huske at hylde. Derfor skal Green Power Prisen fremhæve de organisationer og enkeltpersoner, som er med til at skabe morgendagens grønne løsninger, der elektrificerer Danmark. De er altafgørende for den grønne omstilling", siger Kristian Jensen, adm. direktør i Green Power Denmark.

Deadline for indstilling af kandidater er 1. marts 2023.

Læs mere på Green Power Denmarks hjemmeside, hvor du også kan finde nomineringsformularen. 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.