Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Tilmeldingen til Energiforum 2023 åben nu

af: Dorte Nørregaard Larsen, 10-01-2023
Grafik: Energiforum Danmark

Så er det i dag vi åbner for tilmeldingen til Energiforum 2023; den 7-8. marts på Nyborg Strand. To dage fyldt med faglig opdatering, networking og inspiration.

Årets tema er:

Vejen til grøn omstilling går gennem elektrificering – men er vores bygninger klar og har vi råd?

Elektrificering af vores varmeforsyning, transport og store dele af produktionen, er en forudsætning for, at vi når i mål med klimamålsætningen. Teknisk er det muligt, men det kræver mere end bare netforstærkning til elbiler og varmepumper. Og så er elprisernes himmelflugt også lidt af en showstopper.

Både elektrificeringen, energikrisen og klimakrisen fordrer, at vores bygninger skal optimeres og gøres langt mere intelligente, og at vi bruger færre ressourcer og mindre energi på at bygge og drive vores bygninger.

 Energiforum 2023 sætter vi fokus på bygningernes rolle i elektrificeringen og alle de mellemregninger, der er nødvendige at komme godt i mål: Ressource-effektiv drift, godt indeklima, lavt energiforbrug, data og intelligent brug af data.

Bliv inspireret og opdateret på Energiforum 2023

Se program og tilmelding her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.