SKRIV UD

Velkommen til nye medlemmer af bestyrelsen

af: Janne Roest-Madsen, 15-03-2023
Fra venstre: Dea Melbye, ny bestyrelsessuppleant og Malene Køster Lasthein, nyt bestyrelsesmedlem. Foto: Heine Knudsen

På Energiforum Danmarks netop afviklede årskonference, Energiforum 2023, blev der traditionen tro afholdt generalforsamling. To nye medlemmer blev valgt ind i bestyrelsen med enstemmighed og klapsalver. En ny næstformand blev valgt ind og der blev taget pænt afsked med to nu tidligere medlemmer.

Tirsdag den 7. marts på foreningens generalforsamling fik bestyrelsen to nye medlemmer. Malene Køster Lasthein fra Transition blev valgt ind som nyt bestyrelsesmedlem og Dea Melbye fra Norlys blev valgt ind som bestyrelsessuppleant. Det var en glad bestyrelse, der bød varmt velkommen til de nye medlemmer. Begge blev modtaget med flotte klapsalver.  

En dybfølt tak
To nye ansigter i bestyrelsen betyder samtidig et farvel til to dedikerede bestyrelsesmedlemmer, der hver især har gjort en stor indsats for foreningen og tager en stor del af æren for foreningen, som den ser ud i dag. Niels Boel, tidligere næstformand, faldt for 8-års reglen og Brian Raahauge ønskede at stoppe som bestyrelsesmedlem. Fra Energiforum Danmark skal der lyde en dybfølt tak og forhåbentligt et på gensyn til de to medlemmer, der heldigvis fortsætter som aktive medlemmer i foreningen. 

Bestyrelsens konstituering
Thomas Østergaard fra Hørsholm Kommune, som tidligere har siddet som bestyrelsessuppleant, blev også valgt ind i bestyrelsen, og under bestyrelsens efterfølgende konstituering blev Thomas Østergaard valgt som den ene af to næstformænd. Ledelsen tegnes således nu af Heine Knudsen (Formand) og Thomas Østergaard og Rasmus Gorm Pedersen. Under konstitueringen blev Michael H. Nielsen fra Concito og Niels Boel fra WSP også kommitteret bestyrelsen for at styrke foreningens netværk både ekstern og internt.

Se hvem der sidder i Energiforum Danmarks bestyrelse.

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.