Politik og regler SKRIV UD

Dialog om BRs regler for bygningsautomatik

af: Dorte Nørregaard Larsen, 03-01-2024
Foto: Colourbox

Bygningsreglementets krav til bygningsautomatik deler vandene. På den ene side er der stor begejstring for et højt ambitionsniveau og på den anden side stor usikkerhed om hvor dan reglerne skal fortolkes og eksekveres og i hvilket omfang det kan give mening.

I snart to år har Energiforum Danmark sammen med Intelligent Energi og nu også TEKNIQ Arbejdsgiverne og We build Denmark, været i dialog med Social- og Boligstyrelsen om hvordan reglerne kunne blive mere konkrete og lettere at gå til. I december havde vi et velbesøgt webinar, med mere end 240 tilmeldte, der viste at der er mange, som kæmper med forståelsen og implementering af reglerne og det har sat fornyet skub i dialogen. Særligt fordi det nye EU-bygningsdirektiv udvider rækkevidden af direktivets krav på området og dermed også de danske regler.

Derfor skal de fire organisationer i løbet af januar mødes med Social- og Boligstyrelsen for at uddybe udfordringerne og komme med input til det videre arbejde.

Har du gode eller dårlige erfaringer med implementering af reglerne, som kan klæde os på til dialogen, så hører vi gerne om det på info@energiforumdanmark.dk

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.