Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

En hyldest til fremtidens innovative løsninger – i morgen åben for indstillinger

af: Janne Roest-Madsen, 03-06-2024
Fra i morgen den 3. juni kan du indstille din kandidat til Innovationsprisen 2025. Foto: Energiforum Danmark

Innovationsprisen 2025: Energiforum Danmark åbner i morgen for indstillinger til prisen, der hylder de gode idéer, de banebrydende produkter og de kreative og innovative koncepter. De nominerede, der når vejen til finalen er dem, der har potentiale til at accelerere den grønne omstilling i byggeriet og drive branchen fremad i en mere bæredygtig retning.  

Energiforum Danmark har brug for din hjælp, når der fra i morgen skal indstilles til nominering til Innovationsprisen 2025.

Alle kan indstille en kandidat til prisen, og det gøres på Energiforum Danmarks hjemmeside. 

”Vi håber at se et bredt og innovativt felt af nominerede til Innovationsprisen 2025. Vi skal forhåbentligt præsenteres for en masse nye grønne teknologier og nytænkende koncepter – så vi kan hylde og anerkende dem, der står bag. Det er nemlig – måske mere end nogensinde før- nødvendigt, at byggeriet omstiller sig og at der træffes mere bæredygtige valg i hele byggeriets værdikæde”, siger direktør i Energiforum Danmark Dorte Nørregaard Larsen. 

Indstil din kandidat 
For at blive godkendt som kandidat til Innovationsprisen 2025 skal den indstillede kunne præsentere et forholdsvist nyt koncept, idé eller produkt, der kan være med til at trække byggeriet i en grønnere retning. Det kan være alt fra en ny samarbejdsmodel for energirenovering til en ny måde at bruge kendte teknologier på eller et helt nyt produkt.

Det vigtige er, at ideen er ny
det vil sige lanceret for nylig eller endnu ikke lanceret. Og så skal den helst lette arbejdet for dem, der arbejder med grøn omstilling, løse problemer i hverdagen eller på anden måde bidrage til at fremme den grønne omstilling.
  

”Vi vil gerne bringe morgendagens teknologier og koncepter ud til vores medlemmer og samtidig give vores innovative medlemmer et udstillingsvindue for de koncepter, ideer og produkter, som de har på vej. Innovationsprisen er en anerkendelse af ideer og løsninger, der har potentialet til at forme fremtiden og drive branchen fremad”, siger direktør i Energiforum Danmark Dorte Nørregaard Larsen. 

Fejring ved finalevent  
Innovationsprisen uddeles som en del af Energiforum Danmarks årskonference i marts, hvor branchens aktører samles for at dele viden, netværke og ikke mindst fejre de bedste og mest nyskabende idéer
Men før vinderen kan findes blandt tre finalister, bliver deltagerne og et dommerpanel præsenteret for de tre nominerede, der er nået til finalen. Herefter er det op til dommerpanelet og deltagerne på Energiforum 2025 at stemme på den finalist, der fortjener at blive hyldet for sit bidrag til branchen og modtage Innovationsprisen 2025.
  

Sidste års vinder 
Innovationsprisen 2024 gik til GreenDozer, som har skabt en markant forskel inden for bæredygtighed og genbrug i byggebranchen. GreenDozer er en online platform for professionelle leverandører og købere af genbrugte byggematerialer. 

Læs mere her: GreenDozer – genbrug af byggematerialer online i stor skala 

Sådan indstiller du
For at indstille en kandidat til Innovationsprisen 2025, skal du følge disse trin:
 

  1. Besøg Energiforum Danmarks hjemmeside: Innovationspris til produkter der fremmer grøn omstilling i byggeriet. (energiforumdanmark.dk)
    Tirsdag den 4. juni kan du via linket nederst på siden udfylde din indstilling.
  2. Udfyld nomineringsformularen med oplysninger om kandidaten og deres innovative projekt. 
  3. Beskriv, hvorfor netop dette projekt fortjener at vinde Innovationsprisen. 
  4. Indsend din indstilling inden den 25. januar 2025. 

Vær med til at sætte spotlight på de mest innovative løsninger og bidrag til branchen.  

Indstil din kandidat her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.