Inspiration SKRIV UD

Nyt gratis ESG-værktøj til ejendomsbranchen

af: Dorte Nørregaard Larsen, 24-01-2024
Foto: Colourbox

Den 11. januar så et nyt gratis ESG-værktøj dagens lys hos EjendomDanmark og Molio. Værktøjet, der hedder Real ESG, er udarbejdet af en bredt forankret arbejdsgruppe med virksomheder fra både ejendomsbranchen og den finansielle sektor med bl.a. AkademikerPension, AP Ejendomme, ATP Ejendomme, Balder Danmark, Colliers, Danica Ejendomme, Danske Bank, Deloitte, Djøf Advokat, Jyske Bank, Jyske Realkredit, KAB, Lærernes Pension, Nykredit, PKA Ejendomme, Realkredit Danmark, Velliv og mange flere.

Værktøjet er bl.a. støttet af Realdania.

På deres hjemmeside udtaler direktør i Ejendom Danmark Peter Stenholm i en nyhed om værktøjet:

”Ildsjælene bag projektet har udviklet et værktøj, der kommer hele branchen til gode, da det er gratis til rådighed. Projektet er et godt initiativ, som vi er glade for at kunne bakke op om, så det forankres i branchen. Samtidig viser det branchens unikke sammenhold, når virksomheder prioriterer at udvikle et værktøj til gavn for alle,” 

På EjendomDanmarks hjemmeside står der endvidere:

"Tanken er, at værktøjet skal medvirke til, at ESG-data i branchen bliver mere transparent, konkret og sammenlignelig. Samtidig er det ambitionen, at det skal gøre det både lettere og billigere at udarbejde ESG-rapporter ved at der eksisterer nogle definerede målepunkter i et fælles værktøj."

Man kan finde værktøjet hos Molio eller Ejendom Danmark

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.