SKRIV UD

Se video fra Energiforum 2024

af: Janne Roest-Madsen, 22-03-2024
Åbningsdebatten med Martin Lidegaard (Radikale Venstre) og Bjarke Møller (Rådet for Grøn Omstilling). Foto: Julie Malmstrøm

Efter et veloverstået Energiforum 2024 er det tid til at se tilbage på to konferencedage med masser af faglighed, videndeling og networking på tværs af byggeriets aktører. Hvad skal Energiforum Danmarks medlemmer holde øje med, og hvad kan vi tage med hjem? Vores fotograf Julie Malmstrøm var på pletten og tog pulsen på en række af oplægsholderne og deltagerne på årskonferencen.

Energiforum Danmarks årskonference 'Energiforum 2024' løb af stablen den 5. og 6. marts på Hotel Nyborg strand. Med en deltagerrekord på over 420 deltagere fordelt på to konferencedage og ikke mindst på vores nye Minimesse var det et flot fremmøde, der gav rig mulighed for det, som er kernen i foreningen: netværk og videndeling på tværs. 

Ingen grund til at vente. Alt det vi kan nå inden 2025 og 2030

Årets tema centrerede sig om alt det, vi kan sætte i gang allerede i dag for at komme tættere på at indfri klimamålene og reducere byggeriets klimabelastning.

Både udstillingen og de faglige oplæg var spækket med inspiration og viden om løsninger, der sætter skub i den grønne omstilling og bringer os videre. For som årets tema sætter en stor fed streg under: Der er ingen grund til at vente.

Se video fra Energiforum 2024

I videoen herunder kan du møde Jakob Nørby fra 4B Consulting, Signe Fogtmann Sønderskov fra Domea, Michael H. Nielsen fra Concito, Steffen Maagaard fra Artelia Group, Mia Scheel fra SWECO Architects, Peter Hedegaard fra Saint-Gobain og Annette Egetoft fra Københavns Kommune.

Mange tak for jeres deltagelse.  

 

Hvis du ikke kan afspille videoen kan du se den her  

Læs hele artiklen

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.