Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

To stærke værktøjer indstillet til Innovationsprisen: Real-time LCA og DEAS´ biodiversitetsindeks

af: Dorte Nørregaard Larsen, 18-01-2024
Grafik: Janne Roest-Madsen

Når man skal drive og bygge en bygning, er der flere og flere hensyn, der skal tages for, at bygningen sætter mindst mulige aftryk på klima og biodiversitet. Derfor er det med stor fornøjelse, at vi modtager indstillingerne af to stærke værktøjer, der kan hjælpe med overblik, data og dialog netop på de to områder.

Real-time LCAer er et værktøj, der samler data om tusindvis af byggematerialer og på baggrund af BIM-modeller, andre 3D-modeller eller manuelle input, automatisk giver brugeren en omfattende indsigt i et byggeprojekts CO2e. Der er fuld sporbarhed til data og værktøjet kan hjælpe med at forstå, dokumentere og minimere klimapåvirkning af et byggeprojekt gennem hele design- og udførelsesfasen. Du kan læse mere om Real-time LCA her.

DEAS´ biodiversitets indeks er et dialogværktøj, der kan hjælpe bygningsejere, der vil arbejde strategisk med biodiversitet i en ejendomsportefølge. Værktøjet måler og dokumenterer den eksisterende biodiversitet og identificerer forbedringspotentialer. Du kan læse mere om biodiversitetsindekset her

 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.