Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Nyt kursus i Energiforums Danmarks Akademi: Arkitektur, brug, drift og bæredygtighed - hinandens forudsætninger

af: Janne Roest-Madsen, 12-12-2022
Foto: Colourbox

Hverken arkitektur eller tekniske installationer er nødvendige onder, men når man hører debatten, kunne man foranlediges til at tro, at det er den gængse fordom på hver sin side af byggesagen.
Fordommen opstår fordi det at skabe en bygning med en god balance mellem brugernes behov og forudsætninger for en optimal drift, det perfekte indeklima og bæredygtige løsninger er et avanceret puslespil. Skal man lykkes med at samle puslespillet, kræver det en lang række kompetencer. Kompetencer som ikke alene indhentes i forbindelse med uddannelse, men også gennem års erfaringer med brug og drift af bygninger. Og det er ikke altid at netop disse kompetencer kommer tilstrækkeligt i spil i forbindelse med planlægning af byggeri.

Og hvorfor bygger eller renoverer vi? Forhåbentligt fordi bygningerne skal danne de bedst mulige rammer om menneskers liv. Kurset sætter fokus på nogle af de sammenhænge, som ofte overses og kommer med inspiration til, hvordan man får driftens og brugernes erfaringer i spil og dermed bygge bro mellem anlæg og drift.

Kurset er rettet mod: Bygherrer, arkitekter og andre, der bestemmer i planlægningen af nybyggeri eller større renoveringer

Undervisere: Poul Henrik Due (det Duer) & John Olsen (WSP)

Kurset afholdes: 
Glostrup: 17. januar 2023 - Læs mere og tilmeld dig her
Aarhus (Viby J): 21. februar 2023 - Læs mere og tilmeld dig her

Begge dage kl. 13.00 - 17.00. 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.