Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

To spændende IoT-løsninger blev de to sidste indstillinger til Innovationsprisen

af: Dorte Nørregaard Larsen, 19-09-2022
Foto: Colourbox

Nomineringsudvalget kommer på hårdt arbejde når de skal vælge de tre nominerede til årets Innovationspris, og de to sidste stærke bud gør ikke arbejdet lettere. IoT til lagerstyring og FM er blevet indstillet og deltager nu kapløbet om at blive nomineret

Hvorfor gøre rent i lokaler der ikke er blevet brugt? Det spørger folkene bag IoT-cleaning og de giver samtidig værktøjet til at spare på ressourcer og tid når det kommer til rengøring. IoT Cleaning er en datadrevet platform, der sikrer at kundens bygninger og lokaler gøres rent ud fra aktiviteten modsat nuværende statiske planer der kører uge efter uge uden hensyntagen til aktiviteten i bygningen. Erfaringerne viser at man kan spare 18-22% på rengøringsomkostningerne med en datadrevet tilgang, hvilket betyder at forbrug af kemi, vand, strøm samt Co2 aftrykker reduceres tilsvarende.

Den anden spændende IoT løsning er EasySupply SmartButton, som Saniståls nye IoT-lagerstyringskoncept. Systemet kan hjælpe med at begrænse spild af tid, materialer og transport i mange brancher, særligt byggebranchen. Konceptet tilbyder nem genbestilling ved hjælp af vores IoT-løsning EasySupply SmartButton, og så sikrer vi, at de bestilte varer altid er klar på lageret, når og hvor vores kunder har behov for dem. Løsningen forenkler og forbedrer arbejdsgangene omkring genbestilling af lagervarer, muliggør en klar og tydelig ansvarsfordeling og eliminerer usikkerheder omkring lagerstatus, bestillingsstatus og behold af kritiske varer.

Læs mere om de to indstillinger her.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.