Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Nye arrangementer i 2023

af: Janne Roest-Madsen, 02-01-2023

2023 byder på en lang række af nye og spændende arrangementer i Energiforum Danmark. Bliv inspireret og få mulighed for at sparre med fagfæller i vores mange netværk, deltag i arrangementer i akademiet og vær med, når vi samles til vores store årskonference Energiforum 2023.  

Årets første arrangement er målrettet bygherrer, arkitekter og andre, der bestemmer i planlægningen af nybyggeri eller større renoveringer. Titlen på arrangementet er Arkitektur, brug, drift og bæredygtighed - hinandens forudsætninger og her kan du blive klogere på det puslespil, det er at skabe en bygning med god balance mellem brugernes behov, forudsætninger for en optimal drift, et perfekt indeklima og bæredygtige løsninger. Arrangementet afholdes i Glostrup den 17. januar og i Aarhus den 21. februar 2023.

Du skal selvfølgelig heller ikke gå glip af årets største event - nemlig vores årskonference Energiforum 2023 (7. + 8. marts 2023), hvor temaet Vejen til grøn omstilling går gennem elektrificering – men er vores bygninger klar og har vi råd? sætter rammen for to dage med inspiration, erfaringsudveksling og networking. Her har vi fokus på energi, bygninger og grøn omstilling på tværs - Skal du med? Tilmeldingen åbner den 10. januar 2023.

Rigtig godt nytår.

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.