Inspiration SKRIV UD

Sommerlæsningen er reddet

af: Cecilie Holm Arentoft, 13-07-2020
Fotokredit: Colourbox

Vi har fundet de tre mest læste artikler i Energiforum Danmarks digitale magasiner i efteråret 2019 og foråret 2020, som vi håber, at du vil nyde i sommervarmen.

De mest læste artikler handler om indeklimaet og de tabte muligheder, hvorfor brint er byggeklodsen i fremtidens energisystem og hvorfor coronakrisen er en gylden mulighed for at starte på en frisk. 

Junimagasinet 2020: Indeklimaet og de tabte muligheder

Bygherrer, der igangsætter byggerier, har ofte et ønske et ønske om at få en moderne, økonomisk, energi- og indeklimaoptimeret bygning. Erfaringerne viser desværre, at vi sjældent når i mål med et byggeri, der matcher forventninger og ambitioner.

Dan Ravn Rasmussen,  projektleder og fagspecialist kommer i artiklen med sine råd og erfaringer om, hvad man kan gøre for at komme i mål med et bedre indeklima uden at begå energimord.

Læs eller genlæs artiklen her.

Aprilmagasinet 2020, debat: Coronakrisen er en gylden mulighed for at starte på en frisk.

Vores dygtige medlem af ’Ung-i-energi’, Mathilde Cordua i Energiforum Danmark skrev i Aprilmagasinet et spændende debatindlæg om, hvorfor vi bør lave en grøn genstart af vores samfund ovenpå coronakrisen.

Læs eller genlæs artiklen her.

Novembermagasinet 2019: Brint er byggeklodsen i fremtidens energisystem

I det mørke efterår bragte vi en artikel om, hvorfor brint er så vigtigt, når det kommer til at erstatte de fossile brændsler med vedvarende energi fra sol og vind. Artiklen både inspirerer og forklarer enkelt teknikken bag, hvordan man kan bruge brint til at konvertere og lagre energi smart i det fossilfrie samfund. Artiklen er skrevet af Betina Holtze, kommunikationsspecialist hos Hydrogen Valley.

Læs eller genlæs artiklen her.

 

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.