IoT Cleaning

Navn på koncept/produkt/ide

IoT Cleaning

Generel beskrivelse af produkt/koncept/ide

IoT Cleaning er en datadrevet platform, der sikrer at kundens (virksomhed/bygningsbruger) bygninger og lokaler gøres rent ud fra aktiviteten modsat nuværende statiske planer der køre uge efter uge uden hensynstagen til aktivisten i bygningen.

Hvordan bidrager vores koncept/produkt/ide til den grønne omstilling?

Vore kunder sparer i snit 18-22% på deres rengøringsomkostning med en datadrevet tilgang, det betyder at forbrug af kemi, vand, strøm samt Co2 aftrykker reduceres tilsvarende.

Hvordan bidrager vores koncept/produkt/ide til Energiforum Danmarks vision om "...at bygninger med intelligent energiudnyttelse og rum til trivsel bliver kernen i fremtidens helhedstænkte, fossilfrie samfund"?

Når vor kunder gør rent ud fra data, hjælper vi med at sikre, at de udleder mindst kemi, vand, strøm samt Co2 aftryk i deres bygninger.
Da rengøring udføres i alle bygninger hos en kunde får de for første gang det præcise billeder/data over behovet af bygninger og lokaler.

Hvem vil typisk få glæde af vores koncept/produkt/ide? Og hvordan?

Alle bygninger globalt, da alle har behov for daglig rengøring. IoT Cleaning er SaaS software og allerede integreret i flere store FM systemer (Planon Software, Spacewell mf.) Det betyder at løsning er global og meget nemt at skalere.

Hvor er vores koncept/produkt/ide om 5 år?

Vi har allerede startet et spændende projekt med Alexandra Instituttet hvor AI - Kunstig intelligens 100% kommer til planlægger hvor der behov samt hvornår det er mest optimalt at udføre ydelsen.
Der arbejdes samtidig på en patentering af metoden.
"We reinvent cleaning"

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.