Upsite – databaseret vedligehold- og driftsværktøj, der hjælper bæredygtige beslutninger på vej

Navn på koncept/produkt/ide

Upsite

Generel beskrivelse af produkt/koncept/ide

Upsite hjælper ejendomsejere med at få overblik over ejendommes drift og vedligehold, så de kan træffe mere bæredygtige beslutninger på et dokumenteret grundlag. En 100% digital platform, der med ejendomsdata får potentialet frem i eksisterende ejendomme.

Hvordan bidrager vores koncept/produkt/ide til den grønne omstilling?

I en tid, hvor den grønne omstilling er afgørende, lider ejendomsbranchen af mangel på digitalisering i hele værdikæden. Bygninger i EU står for 40% af vores energiforbrug.

Med stadigt flere retningslinjer og dokumentationskrav på vej i forbindelse med klima- og energilovgivning står ejendomsejere over for betydelige udfordringer.

Upsite imødekommer dette ved at tilbyde en platform, der styrker ejendomsejere til at træffe mere bæredygtige beslutninger baseret på solide ejendomsdata, og sigter mod at være løsningen, der gør det lettere at vedligeholde og energieffektivisere ejendomme.

Upsite mener, at den grønne omstilling bør håndteres gennem data og digitalisering.

Hvordan bidrager vores koncept/produkt/ide til Energiforum Danmarks vision om "...at bygninger med intelligent energiudnyttelse og rum til trivsel bliver kernen i fremtidens helhedstænkte, fossilfrie og bæredygtige samfund"?

Ved at integrere avancerede teknologier som kunstig intelligens (AI) i arbejdet med ejendomsdata stræber Upsite ikke kun efter at optimere vedligeholdelsesplanlægning, men også aktivt at støtte grønne ambitioner ved at introducere forbedrende og energibesparende forslag.

Upsite automatiserer genereringen af vedligeholdelsesplaner ved hjælp af AI og maskinlæring, hvilket hurtigt og nemt giver brugerne mulighed for at oprette vedligeholdelsesplaner og opgavestyre med en grøn ambition.

Desuden har Upsite en klar målsætning om at bevare eksisterende ejendomme og fremme deres potentiale gennem et grønt fokus. Med UpsiteAI gøres det nemt at integrere energimærkedata og forbedringsforslag direkte i vedligeholdelsesplanerne. Dette muliggør, at porteføljeejere kan dokumentere og realisere bæredygtige tiltag og grønne ambitioner, hvilket understøtter visionen om at gøre sunde ejendomme til sunde investeringer, der skal plejes og bevares for at opnå den mest bæredygtige ejendomsforvaltning.

Hvem vil typisk få glæde af vores koncept/produkt/ide? Og hvordan?

Upsite henvender sig hovedsageligt til ejendomsejere med en ejendomsportefølje på 2-50 ejendomme, men kan med fordel også anvendes af brugere, der administrerer flere eller færre ejendomme.

Ved at digitalisere deres ejendommes vedligehold kan ejendomsejere effektivt arbejde med vedligeholdet og energioptimering i realtid og opnå en øget grad af overblik og effektivitet i hele processen.

Ejendomsejere kan få adgang til energimærket og opdatere ejendommens data, hvilket ikke kun er afgørende for at opretholde bæredygtige standarder, men også kan resultere i besparelser og forbedringer af ejendommens samlede energieffektivitet.

Som led i vores målsætning om at liberalisere ejendomsdata, har vi gjort det gratis for rådgivere at anvende systemet til at generere vedligeholdelsesplaner, via et partnerprogram. Platformen giver dem automatisk genereret skitse til en vedligeholdelsesplan ved hjælp af kunstig intelligens (AI) og maskinlæring, hvilket giver brugerne mulighed for at komme i gang med blot nogle få klik. Ejendomsejeren, kunden, kan efterfølgende få adgang til vedligeholdelsesplanen digitalt.

For at aktivere ejendomsvedligeholdet og opgavestyre, benchmarke og energioptimere kan ejendomsejere opgradere til at blive pro-kunde.

Det kræver dog ikke en vedligeholdelsesplan, før du kan komme i gang med at arbejde aktivt med at optimere din ejendom.

Hvor er vores koncept/produkt/ide om 5 år?

Om fem år ser vi Upsite som den førende standard for bæredygtig vedligeholdelsesplanlægning inden for den danske ejendomssektor. Vi stræber efter at have etableret os som en central aktør, der gør det let og hurtigt for ejendomsejere at opgavestyre ejendomsvedligeholdelse, energioptimering og økonomi. Det er vores fokus at bevare og vedligeholde eksisterende ejendomme som en integreret del af den grønne omstilling.

Upsite ønsker desuden at hjælpe ejendomssektoren med at imødekomme de kommende lovkrav, herunder EU-taksonomi, bygningsdirektiv og certificeringsordninger.

Vores ambition er ikke kun begrænset til Danmark. Vi ønsker at samle ejendomsbranchen, ikke kun nationalt, men også internationalt, og ændre paradigmet om 'hver mand for sig' ved at liberalisere ejendomsdata. Upsite ser ud over Danmarks grænser og har en tydelig ambition om at skalere vores koncept til udlandet for at imødekomme behovet for vedligeholdelsesoverblik i en stadig mere globaliseret verden.

Vi vil fortsat holde fingeren på pulsen og forbedre os konstant ved at udvide og udvikle i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vores mål er ikke blot at være de bedste til alt, men at excellere i det, vi er specialiserede i: vedligehold.

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.