Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Hvem vinder Innovationsprisen 2022? Følg med online 1/11

af: Dorte Nørregaard Larsen, 27-10-2022
Grafik: Energiforum Danmark

Hvert år uddeler Energiforum Danmark Innovationsprisen til et nyt produkt eller koncepter, der letter arbejdet med den grønne omstilling i bygninger.

På dette onlinemøde kan du møde de tre nominerede og se hvem der vinder prisen.

Få link til deltagelse ved at tilmelde dig her


”Feltet har været stærkt i år, men de tre kandidater som har klaret sig gennem nåleøjet og skal dyste om innovationsprisen 2022 er Simplewire, Lindinvent og Eg & Fusebox. Deres løsninger er vigtige bidrag til den grønne omstilling i byggeriet og samtidig indeholder de en stor portion innovation, som jo er essensen af, hvorfor vi uddeler Innovationsprisen”, siger Heine Knudsen, formand for Energiforum Danmark.

Udvælgelseskomitéen består af et bestyrelsesudvalg, der har udvalgt følgende tre kandidater:  

Simplewire
Simplewire er en dansk start-up, der har digitaliseret installationsoverblikket. Ud med klistermærkerne på ledninger, stikkontakter og dåser. Med denne digitale løsning er det let at se elementerne i en installation og dermed også, hvilke sikringer de er forbundet til. Nedetiden reduceres markant, fordi elektrikerens tid nu kan bruges på udbedring og installation og ikke på uproduktiv og til tider risikabel søgning efter fejl i de elektriske installationer.

Lindinvent
Et samlet behovsstyret system for ventilation, varme, belysning og solafskærmning er løsningen, som Lindinvent præsenterer. Luftbåren køling og behovsstyret ventilation er den systemløsning, der har den laveste livscyklusomkostning.   

EG og Fusebox
Hos EG og Fusebox har man udviklet et virtuelt kraftværk, der giver kunderne mulighed for at modtage betaling for den strøm, som de ikke selv bruger i spidsbelastningsperioder. Ved at lade bygningerne indgå som en aktiv part af elsystemet bliver elproduktionen grønnere og elforbruget udleder mindre CO2. Bygningerne bliver dermed batterier.   

 


Læs mere om de tre nominerede her

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.