Nyt fra Energiforum Danmark SKRIV UD

Energiforum 21Live – så er programmet ude - se det i vores nye app ”EFDK”

af: Dorte Nørregaard Larsen, 25-01-2021
Grafik: Karin Winther

Energiforum Danmark lancerer nu en hel nyudviklet app, der samler viden, netværk og arrangementer på en platform. Her kan medlemmer netværke og alle kan få nyheder, læse blogs og se og tilmelde sig til Energiforum Danmarks mange spændende arrangementer. Appen, som hedder ”EFDK”, går i luften samtidig med programmet til Energiforum 21Live – Energiforum Danmarks digitale vidensuge i uge 10.

”EFDK” kan downloades fra GooglePlay og AppStore og virker til Iphone6S eller nyere og Android-smartphones fra version 7.

Download til iOS

Download til Android

Du kan læse mere om appen i denne artikel fra vores magasin og få tips og trick vedr. brugeroprettelse i appen her.


Energiforum 21Live

Som tidligere nævnt, bliver årets Energiforum 21 konference konverteret til en on-line vidensuge, som vi kalder Energiforum 21Live.

Vi fylder sendefladen med mere end 25 online-events, med alt fra Teknikerens morgenhjørne, paneldebatter og faglige webinarer. Du vælger selv om du deltager i et eller 15 events og alle events er gratis.

Den såkaldte sendeflade indeholder en række forskellige indslag: Teknikerens morgenhjørne, hvor deltagerne nørder igennem med tekniske emner som Power Bi, IOT og indregulering, 21Live-studiet hvor vi byder på debat og perspektiv, forskningens time med fokus på fremtidens teknologi, webinars med forskellige faglige temaer inden for byggeri og energi og sidst men ikke mindst ”Grøn omstilling i praksis” hvor medlemmernes cases og erfaringer kommer til orde.

Du kan finde det fulde program og læse mange flere detaljer i vores nye app (EFDK) eller finde det på hjemmesiden her: Energiforum 21Live-program


Tilmelding:

Alle kan deltage i alle arrangementer gratis, men deltagelse kræver tilmelding via ”EFDK”-appen eller hjemmesiden her:

Tilmelding - mandag 8/3

Tilmelding - tirsdag 9/3

Tilmelding - onsdag 10/3

Tilmelding - torsdag 11/3

Tilmelding - fredag 12/3

 

Del:
Tilbage til liste

Følg Energiforum Danmark på de sociale medier

Facebooklink LinkedInlink YouTube


Annonce:
Uddannelser og kurser
 

Se komplet oversigt over kurser og uddannelser

Få nyheder på e-mail og sms!
Jeg giver hermed samtykke til, at Energiforum Danmark behandler mine personoplysninger.
Læs om samtykke.

Bliv medlem!

Vil du også være medlem af Danmarks stærkeste energifaglige netværk? Se vores forskellige medlemstyper her, og meld dig ind med det samme.