Klimafolkemødet: Er solceller kun for storinvestorer og solcellebaroner?

31. august 2023, 16.00

Energiforum Danmark deltager i samarbejde med TEKNIQ Arbejdsgiverne på Klimafolkemødet 2023 i Middelfart den 31. august til 2. september.

Med overskriften: Er solceller kun for storinvestorer og solcellebaroner? debatterer vi det paradoksale i, at en af de mest omkostningseffektive måder at reducere CO2-udledningen - nemlig at montere solceller på tage - bliver besværliggjort af regler og bestemmelser for solceller på bygninger. For hvem har så ressourcerne til det?

Klimafolkemødet: Er solceller kun for storinvestorer og solcellebaroner?
Solceller på tage er en god forretning for ejerne og en billig måde at reducere CO2-udledningen. Samtidig er solceller en af de mest direkte måder, man som borger, virksomhed og myndighed kan investere i at nedbringe sin CO2-udledning. Men med de nuværende regler er det meget svært at udnytte potentialet. Hvem må tjene på den grønne omstilling? Hvorfor skal det være så svært? Og er der en god forklaring på, at vi favoriserer markanlæg og besværliggør solceller på bygninger? Og hvad skal vi gøre for at få sat fart på udrulningen?

Lars Trier Mogensen, som bl.a. er vært på Radioprogrammet Guld og grønne skove, debatterer med en række aktører på området.

Sted: Klimafolkemødet, KulturØpladsen, Havnegade 6, 5500 Middelfart (med udsigt til Lillebælt)

Tidspunkt: Torsdag den 31. august kl. 16.00

Scene: Rød scene

Det er gratis at deltage, og arrangementet finder sted torsdag den 31. august kl. 16.00.

Nu kan du se programmet
Programmet for årets klimafolkemøde er netop offentliggjort. Se og søg i programmet her.